Konyaspor'da gözler transfere çevrildi

Konyaspor'da gözler transfere çevrildi
 Muhabir
Kadroda büyük bir revizyon giden Konyaspor'da gözler transfere çevrildi

Konyaspor’da teknik direktör Ali Çamdalı ile sözleşme yenilenmesinin ardından yeni sezon karosu için düğmeye basıldı. Geçtiğimiz sezonu 16. sırada tamamlayan Konyaspor, yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ederken 9 isimle vedalaştığını duyurdu. Yeşil-beyazlı ekip sözleşmeleri sona eren Soner Dikmen, Muhammet Demir, Cebrail Karayel, Ahmet Oğuz, Kahraman Demirtaş, Valon Ethemi, Alexandru Cicaldau, Teenage Hadebe ve Anderson Niangbo ile yollarını ayırdığını duyurdu. Geçtiğimiz sezon ikinci yarısında lisansı çıkartılmayan Bruno Paz da yolların ayrıldığı bir başka isim oldu. Resmi açıklama yapılmamasına karşın sözleşmesi biten oyunculardan Yunus Mallı ile de devam edilmeyeceği öğrenildi. Konyaspor’da kadrodaki 10 yabancının sözleşmesi devam ediyor. Yeşil-beyazlılarda sözleşmesi devam eden isimlerden bazılarıyla da anlaşılması durumunda yolların ayrılmasının gündemde.

FIFA ÖDEMESİNİN ARDINDAN İMZALAR GELECEK

Karoda büyük bir revizyona gidecek Konyaspor’da transfer için düğmeye basılacak. Öncelikle FIFA’daki transfer yasağını kaldıracak yönetim ardından görüşmelere başlayacak. Ömer Korkmaz, göreve gelir gelmez çalışmalara başlayan scout ekibinin geniş alternatifli raporu doğrultusunda yeşil-beyazlılar belirlenecek transfer bütçesine uyacak oyuncuları renklerine dahil etmeye çalışacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.