Konyaspor'da gündem kongre

Konyaspor'da gündem kongre
Konyaspor’da transfer harekatı başlamadan yönetimdeki transferler yapılacak. Başkan Hilmi Kulluk yarın yapılacak kongre öncesi isimleri netleştirirken, sürpriz isimlerin yönetim listesinde olması bekleniyor.

Konyaspor, gelecek yıllarda daha emin atabilmek için hem tüzük değişikliği hem de yönetim değişikliği yapacağı olağanüstü kongreye gidiyor. Yeşil-beyazlılar çoğunluğun sağlanması halinde olağanüstü genel kurulunu yarın gerçekleştirecek. Başkan Hilmi Kulluk, güçlü bir yönetim oluşturabilmek için yoğun mesai harcarken, sürpriz isimler de yeni yönetimde olacak.

YÖNETİMDE REVİZYON

Geçen yıl olağanüstü genel kurulla yönetime gelen Hilmi Kulluk, daha rahat hareket edebilmek için yönetimde değişikliğe gidecek. Yönetimde birçok isimle yolların ayrılacağı konuşulurken, amatör branşlar için de bilgi düzeyi yüksek isimlere kapı açılacak. Mevcut yönetimin hızlı hareket edebilme ve karar alabilme mekanizmasının yavaş olması nedeniyle kadrosunu yenileyecek Kulluk, genç isimleri yönetime dahil edecek.

GENÇ İSİMLER

Başkan Kulluk, yönetimde yer alacak isimler üzerinde yoğun bir mesai verirken, bazı isimler sızmaya başladı. Kulluk, yönetimindeki sağ kolu Selçuk Aksoy ile devam ederken, yeni isimleri de kadroya katacak. Daha önceki dönemlerde yöneticilik yapan Güven Öten ismi öne çıkarken, başka bir genç isim daha yönetime girecek. Sanayici Ali Kemal Işıkçeviren de Kulluk’un yeni listesinde. Genç ve temsil gücü yüksek isimlerin yer alacağı yeni liste yarın netleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.