Konyaspor'da imzalar atıldı

Konyaspor'da imzalar atıldı
Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Konyaspor Basketbol geçtiğimiz günlerde kadroya dahil ettiği Jackie Ray Carmichael Jr için imza töreni düzenledi.

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Abbas Kılınç ve yönetim kurulu üyesi Uğur Öncan’ın hazır bulunduğu imza töreni sonrasında konuşan Jackie Ray Carmichael Konyaspor’a imza attığı için mutlu olduğunu söyledi.

Jackie Ray Carmichael, Konya’da basketbol oynamanın keyifli olacağını belirterek, “Burada böyle bir kulüpte olmaktan dolayı çok mutluyum. Konya’ya karşı da oynadım ben üç dört sene önce, inanılmaz bir atmosfer, çok iyi bir ambiyans vardı. Umuyorum ki bu büyük hedefi hep birlikte başaracağız. Birçok Avrupa Kulübünü de gördüm oralarda da oynadım. Oralardan da tecrübem var ama çok profesyonel bir yaklaşım oldu. Çok sıcak bir karşılama oldu. Herkes çok yardımsever. Bundan dolayı ayrıca çok mutluyum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.