Konyaspor'da Isaac Kiese harekatı

Konyaspor'da Isaac Kiese harekatı
Konyaspor’un geçtiğimiz sezon Türkiye’de kiralık olarak Kasımpaşa forması giyen Isaac Kiese Thelin, için Kulübü Belçika’nın Anderlecht kulübüyle temasa geçtiği ve transferde ilerleme kaydettiği öğrenildi.

 

Forvet arayışlarını sürdüren  Konyaspor’un geçtiğimiz sezon Türkiye’de kiralık olarak Kasımpaşa forması giyen Isaac Kiese Thelin, için Kulübü Belçika’nın Anderlecht kulübüyle temasa geçtiği ve transferde ilerleme kaydettiği öğrenildi.

kiesee.jpg

Avrupa basını da Kongo asıllı İsveçli oyuncunun transferi doğrulandı. Haberlerde 29 yaşındaki oyuncu için Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden teklifler olduğu ve Anderlecht’in, sezon sonu bonservissiz gideceğini de göz önüne alarak, Kiese’nin transferine onay verdiği ifade edildi.

isaac.jpg

Haberlere göre transfer gerçekleştirecek kulüp, Anderlecht’e bonservis ödeyecek ancak bonservis konusunda rakam verilmedi. İsveçli forvet, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa’da 22 maçta 9 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum