Konyaspor'da ilk kadın yönetici Ayşe Atsan'a önemli görev

Konyaspor'da ilk kadın yönetici Ayşe Atsan'a önemli görev
 S. Yazı İşleri Müdürü
Konyaspor'un "ilk kadın" yöneticisi olan Ayşe Atsan'ın görevi belli oldu. Ayşe Atsan kimdir? Ayşe Atsan özgeçmiş...

Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı yapıldı.

Başkan Ömer Korkmaz'ın listesinde yer alarak yeşil-beyazlıların ilk kadın yöneticisi olarak tarihe geçen Ayşe Atsan'ın görevi de belli oldu.

"Genel Sekreter" görev yapacak Atşe Atsan, kurumsal ilişkiler ilişkileri yürütecek be sosyal sorumluluk projeleri geliştirmede aktif rol alacak.

1.jpg

AYŞE ATSAN KİMDİR?

1976 yılında Mersin'in Mut ilçesinde doğan Ayşe Atsan, ilk ve orta öğrenimini Mut, lise ve üniversite öğrenimini de Konya’da tamamladı.

Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği Bölümü’nden 1998 yılında mezun alan Atsan, Selçuk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetim ve Organizasyon’da bilim uzmanı olmaya hak kazandı.

1998 yılında başladığı öğretmenlik görevini 2013 yılına kadar sürdüren Atsan, 2013 yılında aile şirketinde iş hayatına atıldı ve halen devam ediyor.

Ayşe Atsan halen, Atsan MOAATS Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Selçuklu Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi görevlerini sürdürüyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.