Konyaspor'da kadro değişiyor

Konyaspor'da kadro değişiyor
Atiker Konyaspor, Başakşehir hazırlıklarını sürdürürken sakatlıklar ve cezalar yeni bir kadro yapılanması getirecek. Sakatlıktan dönen oyuncuların formsuz isimlerin yerine sahada olması beklenirken, kadroda 3-4 değişiklik yaşanacak

Atiker Konyaspor, 7 Nisan Pazar günü deplasmanda Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında oynayacağı Başakşehir maçı hazırlıkları kapsamında taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmana tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı ve Ertuğrul Taşkıran dışında tüm oyuncularımız katıldı. Koşu ve serbest ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 3 grupta oynanan 5’e 3 ile devam etti. Oyuncularımız taktik çift kale maç ile sona erdi.

KADRODA DEĞİŞİKLİK OLABİLİR

Atiker Konyaspor’da son haftalarda formsuzluğuyla dikkat çeken Skubiç’in cezasından dolayı forma giyemeyecek olması Opanasenko’ya forma şansını getirirken, formsuzluklar ve sakatlıklar nedeniyle başka isimlerde de değişiklik yaşanabilir. Ömer Ali’nin yokluğunda milli takımdan moralli dönen Traore’nin yeniden formasına kavuşması beklenirken, orta saha da Jonsson-Jevtovic ikilisinden kurulacak.

SAKATLIKTAN DÖNENLERİN DURUMU

Rizespor maçında 30 dakika forma giyen ve sakatlığını tamamen üzerinden atan Hurtado’nun maça ilk 11 başlaması beklenirken, forvet ve defanstaki kurgu son gün belli olacak. Sakatlıktan dönen Yatabare ve Diagne’nin durumları takımın kadro yapısını belirleyecek. Her iki ismin de oynayabilmesi durumunda tercih edilecek isimler olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.