Konyaspor'da kadro değişiyor

Konyaspor'da kadro değişiyor
Atiker Konyaspor’da Başakşehir karşısında verim alınamayan oyuncular kenara geliyor. Yeşil-beyazlılarda sakatlıktan dönen oyuncuların ilk on bire girmesi beklenirken, Hurtado’nun da içeride oynanacak karşılaşmada forma giymesi bekleniyor

Antalya maçından bu yana galibiyete hasret kalan Atiker Konyaspor, Sivasspor maçıyla kötü gidişi durdurmak istiyor. Yeşil-beyazlılar, Başakşehir karşısında kaybeden kadroda değişiklik yapmayı planlarken, içeride oynanacak karşılaşmada daha önde oynayabilecek bir kadro yapılanmasına gidecek. Sakatların da erken dönmesi teknik direktör Aykut Kocaman’ın elini rahatlatacak.

ORTA SAHA KURGUSU DEĞİŞEBİLİR

Başakşehir karşısında sakatlık ve cezalıların da etkisiyle farklı bir orta saha kurgusuyla oyuna başlayan Atiker Konyaspor’da bu alanda değişikliğe gidilecek. Teknik direktör Amir ve Fofana’dan istediği verimi alamazken, ikilinin yerine sakatlıkları düzelen Ömer Ali ve Traore’nin girmesi bekleniyor. Her iki oyuncu da sakatlıktan çıkarken, takımla antrenmanlara başladı. Kocaman, Amir’in performansından memnun olmazken, Fofana’yı ise hamle oyuncusu olarak yanında tutacak.

HURTADO ÇIKMAZI

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın takım kurgusunda en büyük soru işareti on ya da sekiz numara tabir edilen bölgede yaşanıyor. Kocaman ağırlıklı olarak bu bölgede Milosevic’i kullanırken, Hurtado’dan da beklentilerinin olduğunu dile getirmişti. Uzun süren sakatlığının ardından son iki maçta sonradan oyuna giren Hurtado Sivas maçında 11’de çıkabilir. Kocaman Milosevic’i hemen her maçta oynatırken, ikili arasında on bir konusunu henüz netleştirmedi. Kocaman’ın kafasındaki bir başka plan ise Milosevic’i Volkan'ın yanında oynatmak. Zaman zaman genç oyuncuyu ön liberoda da deneyen Kocaman, sakatların durumuna göre karar verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum