Konyaspor'da kalması çok zor! İşte Francisco Calvo gerçekleri!

Konyaspor'da kalması çok zor! İşte Francisco Calvo  gerçekleri!
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Francisco Calvo konusunda samimi açıklamalar yaptı. Korkmaz'ın sözleri Calvo'nun Konyaspor'da kalmasının zor bir ihtimal olduğunu ortaya koydu.

Tümosan Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz, taraftarların merakla beklediği Francisco Calvo konusunda samimi açıklamalar yaptı. Korkmaz'ın açıklamaları Francisco Calvo'nun Konyaspor'da kalmasının çok zor bir ihtimal, hatta pek de mümkün olmadığını olduğunu ortaya koydu.

İşte Korkmaz'ın dikkat çeken o açıklamaları:

"SERBEST KALMA MADDESİ KONMUŞ"

"Gündemi çok fazla meşgul eden Calvo meselesi. Şimdi bunun elinde kontrat var. Orada “bu tarihte serbest kalma hakkı var” diye bir madde var. Biz bunu öğrendik. 1 aydır kendisiyle konuşuyoruz. Burada kalması yönünde yeni bir rakam ve teklif önüne koyuyoruz. Ona çok değerli olduğunu yeteri kadar anlattık. Bir defa ben, 2 defa sportif direktörümüz, futbol şube ekibimiz, ikinci başkanımız bir daha konuştu."

"SÜREKLİ PARAYA BAĞLARSA..."

'Kendisine burada kalmak istiyor musun istemiyor musun?' diye sordum. “Evet kalmak istiyorum ama para…” Eğer burada kalma isteğini sürekli paraya bağlarsan biz senin burada para için kaldığını yoksa bu şehirde kalmak istemediğini düşünürüz."

"CALVO ÜZERİNDEN YÖNETİMİ YIPRATMAYALIM"

"Camianın Calvo’ya bir sempatisi var. Benim de var. Bende kalmasını istiyorum. Ama Konyaspor armasını bireysel oyuncularla bir tutmayalım. Bugün var yarın yok. Yarın başka takımda bize rakip. Calvo üzerinden bütün takımı ve yönetimi yıpratmayalım. Tekrar davet ettim. Tekrar görüşeceğiz."

"FARKLI İFADE KULLANMAK İSTEMİYORUM"

"Ona farklı farklı teklifler sunduk. 50 bin euro fazla verdi diye başka bir takımda oynayacaksa… Ya biz bu çocuğa rica ediyoruz kal diye. Başkalarından da çok daha az vermiyoruz. Ama "belki İstanbul’da yaşamak istiyorum" diyor. Ben oyuncumuz olduğu için şu anda fazla konuşmak istemiyorum ama giderse o zaman daha rahat konuşurum. Takımımızın oyuncusu olduğu için farklı ifade kullanmak istemiyorum."

"TAKIMIMDA ONYAYAN OYUNCUYA DA 3 MENAJER ARACILIĞIYLA ULAŞAMAM"

"Bu serbest kalma maddesi de kulübü çok zor durumda bırakıyor. Samimiyetle yaklaşıyoruz ama ben Konyaspor başkanı olarak takımımda onayan oyuncuya da 3 menajer aracılığıyla ulaşamam. Konuşmak istiyorsa buyursun gelsin. Büyükşehir Belediye Başkanı Konyaspor'a geldiğinde nasıl saygı gösteriyorsam odamıza gelen oyuncuya da aynı saygıyı gösteriyorum. Saygı gösteriyorum ki oda saygı göstersin. Şahsıma değil Konyaspor armasına."

"KALMASI İÇİN FEDAKARLIK YAPTIK"

"Buraya gelmiş, piarını yapmış, hiçbir şey kazandırmadan zor durumda bırakarak gitmek istiyorsa çok da uğraşacak halimiz yok. Ne oyuncular geldi gitti. Bu kadar da oyuncu odaklı olmamalıyız. Taraftarlarımızdan ricamız; bizim egomuz kibrimiz yok. Bakın kaç kere görüştük. Kalması için de fedakarlık yaptık. Ama rica minnet de birini burada tutmak yüz yıllık çınar Konyaspor’a yakışmaz."

"1-1,5 MİLYON EURO VEREMEYİZ"

"Belki bazı taraftarlarımız, “Ver 1 milyon, 1,5 milyon euro kalsın” diyor olabilir ama bizim bu paraları verecek bir organizasyonumuz yok. Takım içerisindeki ücret dengesini de gözetmek durumundayız."

Başkan Ömer Korkmaz, Francisco Calvo'nun son 3-4 maç hariç sezon başından bu yana saha içi performansının tartışmalı olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.