Konyaspor’da keyifler yerinde

Konyaspor’da keyifler yerinde
Atiker Konyaspor yönetim ve teknik heyeti gelecek sezon kreasyonlarını belirlemek için bir araya geldiler. Tanıtım öncesi yenilen yemekte başkan Hilmi Kulluk ile teknik direktör Aykut Kocaman arasındaki sohbet oldukça keyifli geçti

Atiker Konyaspor’un 2019-2020 futbol sezonunda kamp, antrenman ve müsabakalarda giyecekleri lisanslı ürünlerle ilgili Kayacık Tesisleri’nde Konyaspor A.Ş kuruluşu olan KonyaStore yetkilileri tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

Başkan Hilmi Kulluk, yönetim kurulu üyeleri,  teknik direktör Aykut Kocaman ve teknik heyet sunum öncesinde akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğin ardından gerçekleşen sunumda teknik heyet, profesyonel futbol a takımımız, destek ekibi, altyapı takımları, kamp, antrenman ve müsabakalarda giyecekleri ürünler tanıtıldı.

Ön hazırlık şeklinde gerçekleşen sunum için hem yönetim kurulundan, hem de teknik heyetten öneri, görüş ve tavsiyeleri istendi.

Sunum öncesi yemekte başkan Hilmi Kulluk ile teknik direktör Aykut Kocaman, bir süre sohbet ederken, ikili arasında oldukça keyifli diyaloglar yaşandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum