Konyaspor'da kongre kararı için gözler yönetimde

Konyaspor'da kongre kararı için gözler yönetimde
Konyaspor’da Fatih Karagümrük galibiyeti sonrası gözler yönetim kuruluna çevrildi.

Konyaspor’da Fatih Karagümrük galibiyeti sonrası gözler yönetim kuruluna çevrildi. Yeşil-beyazlılarda 2. Başkan Ekrem Coşkun daha önce yaptığı açıklamada takımın ligde kalmayı garantilemesinin ardından kongre kararı alacaklarını belirtmişti. Coşkun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Matematiksel olarak ligde kalmamız kesinleştiği gün kongre kararı alacağız. İnşallah rabbim emanete zeval getirmeden teslim etmeyi nasip eder. 100. yılda yeni gelecek arkadaşların Allah yardımcısı olsun” ifadeleriyle de “devam etmeme” yönünde işaret vermişti.

KARARIN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Konyaspor’da Hilmi Kulluk yönetiminin olağanüstü kongre kararını bu hafta içerisinde açıklaması bekleniyor. Öte yandan bu gelişmeler sonrası Konyaspor’da kulisler de hareketlendi. Başkan adaylığı için farklı isimler ortaya atılmaya başlandı. Ancak bu hareketliliğin somutlaşması için yeşil-beyazlılarda yönetimin kongre kararını ve Ekrem Coşkun’un bırakma yönündeki işaretine rağmen, devam etmeyeceğini açıklaması gerekiyor. Son genel kurul öncesi devam etmeyeceklerini açıklamasına karşın başkan adayların ortaya çıkmasının ardından ani bir kararla fikir değiştiren yönetim, devam etme kararı almıştı. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.