Konyaspor'da kötü oyuna karşın alınan puan sevindirdi

Konyaspor'da kötü oyuna karşın alınan puan sevindirdi
Konyaspor, 1-1 sona eren Antalyaspor maçında istediği oyunu sahaya yansıtamadı.

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Bitexen Antalyaspor ile TÜMOSAN Konyaspor, 1-1 berabere kaldı.

60. dakikada konuk ekip öne geçti. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Cicaldau, rakip savunma oyuncusundan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Maçın hakemi Ali Şansalan, penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Cikalleshi, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.

87. dakikada Antalyaspor beraberliği yakaladı. Holtmann'ın sağ kanattan ortasına hareketlenen Güray Vural'ın kale önünde bekletmeden vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1.

Karşılaşma, 1-1 sona erdi ve taraflar puanları paylaştı.

KÖTÜ İSTATİSTİK

TÜMOSAN Konyaspor, rakibi karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Top hakimiyetini rakibine veren yeşil-beyazlılar yüzde 36'lık topa sahip olma oranıyla maçı tamamladı.

Rakip ceza sahasına girmekte de zorlanan yeşil-beyazlılar 15 kez orta yaparken Antalyaspor 38 orta yaptı. Konyaspor golü de bu ortalardan birisinde gördü.

Rakibin 18 şutuna karşın 7 şut çekebilen Konyaspor, defansif anlamda ise başarılı bir performans ortaya koydu ve Antalyaspor'un ataklarının pozisyona dönüşmesine fırsat vermedi.

ANTALYASPORİSTATİSTİKLERKONYASPOR
64Topla Oynama (%)
36
18
Toplam Şut7
4
İsabetli Şut3
463
Başarılı Paslar227
87
Pas Başarı (%)76
5
Korner5
14/38
Orta
4/15
14
Faul11
0
Ofsayt
2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum