Konyaspor'da milli oyuncular dönmeye başladı

Konyaspor'da milli oyuncular dönmeye başladı
 Muhabir
Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren Konyaspor'da milli oyuncular da takıma katılmaya başladı

Tümosan Konyaspor, öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sezonun 13. haftasında iç sahada oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü.

img22112023152217-edquq.png

Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde Kayacık Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana, milli takımlardan dönen oyunculardan Deniz Ertaş, Sokol Cikalleshi ve Niko Rak’da katıldı. Koşu ve topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, 5’e 2 ile devam etti. Futbolcular, taktik çalışma ile antrenmanı sonlandırdı. Yeşil-beyazlılar bugün 12.00’de yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.

img22112023152203-agjcz.png

CİKALLESHİ ÜLKESİNİ EURO24’E TAŞIDI

Öte yandan takıma katılan Sokol Cikalleshi, Euro2024 Elemeleri E Gubu’nda Arnavutluk’un deplasmanda 1-1 berabere kaldığı mücadelede penaltıdan attığı golle ülkesini Avrupa Futbol Şampiyonası’na taşıyan isim oldu. Deneyimli oyuncu 0-0 biten Faroe Adaları maçında ise oyuna sonradan girdi. Grup’ta Arnavutluk grup lideri, Çekya da ikinci olarak Euro 2024’e katılmaya hak kazanan ekipler oldu. konyaspor'un en golcüsü durumundaki Cikalleshi'nin son derece moralli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.