Konyaspor'da müstakbel Başkan Fatih Özgökçen'in listesi hazır

Konyaspor'da müstakbel Başkan Fatih Özgökçen'in listesi hazır
Konyaspor'da, yönetim listesini oluşturan Fatih Özgökçen’in başkan adaylığını resmen bugün veya yarın açıklaması bekleniyor.

 

Konyaspor’un 5 Haziran’da gerçekleştireceği olağanüstü kongreye, ortak mutabakatla, tek başkan adayı olarak çıkması beklenen AK Parti Meram Meclis Üyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi Meclisi 2. Başkan Vekili Fatih Özgökçen, uzun süren görüşmeler sonrası yönetim listesini hazırladı. Fatih Özgökçen’in başkan adaylığını resmen bugün veya yarın açıklaması bekleniyor.

CUMARTESİ GÜNÜ

Konyaspor’da merakla beklenen olağanüstü kongre 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 18.00'da Konya Ramada Plaza Otelde gerçekleştirilecek. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde II. Toplantının 12 Haziran 2021 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacak. Özgökçen’in olağanüstü kongrede ortak mutabakatla tek aday olarak çıkması ve ilk toplantıda başkanlığa seçilmesi bekleniyor. 

FATİH ÖZGÖKÇEN KİMDİR?

1977 yılında Konya’da doğdu. İlkokulu Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Konya İmam Hatip Lisesinde bitirdi.

1998-2002 yılları arasında Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesinde öğrenim gören Özgökçen, yüksek lisansını ise Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Ana Bilim dalında tamamladı.

2003 yılından itibaren Konya’da serbest avukatlık yapan Özgökçen, serbest avukatlık süresince çeşitli ticari şirketlerin, işletmelerin ve kamu kurumlarının hukuk müşavirliğini yaptı.

Fatih Özgökçen, Konya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 2. Başkan Vekilliği görevini yürütüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.