Konyaspor'da önce kafalar sahaya dönecek

Konyaspor'da önce kafalar sahaya dönecek
Milli maç arası Atiker Konyaspor’un imdadına yetişti. Son haftalarda hem fiziki hem de mental anlamda düşüş yaşayan yeşil-beyazlılar için milli maç arasında yapılacak tedavi ilaç gibi gelecek. Teknik direktör Aykut Kocaman da bazı değişiklikler için milli

Rizespor karşısında yılgın bir futbolla sahadan mağlubiyetle ayrılan Atiker Konyaspor, milli maç arasında yaralarını sarmaya çalışacak. Yeşil-beyazlılar, puan kaybettiği maçlara nazaran Rize karşısında motivasyon anlamında tamamen bitmiş bir görüntü verirken, özellikle farkın ikiye çıktığı anlarda takım havasından uzak görüntü de kötü sinyal verdi.

MENTAL DÜŞÜŞ

Atiker Konyaspor’lu futbolcular Rizespor karşısında mental anlamda bitmiş bir görüntü verirken, mücadele gücünü kaybetmiş futbolcular sahada adeta yokları oynadı. Fenerbahçe maçından bu yana hem fiziksel hem de mental anlamda düşüş yaşadıklarını teknik direktör Aykut Kocaman da kabul ederken, tedavi için önceki haftalarda milli maç arasını işaret etmişti. Oyuncularını ilk önce kafa olarak daha iyi oynamaya hazırlamaya çalışan Kocaman, bazı oyuncularla ilgili değişikliklere de gidebilir.

BU HAFTA ÇALIŞACAKLAR

Milli maç arası olmasına rağmen çalışmalarına bugün başlayacak olan yeşil-beyazlılar hafta sonuna kadar yoğun bir tempoda çalışacak. Hafta sonunda hazırlık maçı için de çalışmalar yapan yeşil-beyazlılar, hazırlık maçının ardından izne çıkacak. Kocaman, bu haftayı daha çok oyuncuları yeniden motive etmek için kullanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.