Konyaspor'da öncelik "forvet" ve "kale"

Konyaspor'da öncelik "forvet" ve "kale"
Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor’da önceliği forvet ve kaleci transferlerinde olacak. Yeşil-beyazlılar 2’si kale, 2’si de hücum hattı olmak üzere arka ve ileri uca toplam 4 oyuncu almayı hedefliyor

 

İH Konyaspor’da, pazartesi günü startını verdiği yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmaları da hız kazandı. Kampa kadar kadroyu büyük ölçüde şekillendirmeyi hedefleyen yeşil-beyazlılar bu doğrultuda kolları sıvadı.

BÜLENT KORKMAZ MUTLAK TAKVİYE İSTİYOR

Konyaspor’da, Hilmi Kulluk’un başkanlığa seçilmesiyle görevine devam eden ve takıma mutlak surette takviye isteyen Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın verdiği rapor doğrultusunda transfer komitesi girişimlere başladı.

UĞUR VE ERTUĞRUL’LA MASAYA OTURULACAK

Yeşil-beyazlıların sözleşmesi biten ve önceliğinin Konyaspor olduğunu her fırsatta dile getiren oyunculardan Uğur Demirok’la ve geçtiğimiz sezon son haftalarda devraldığı kalede başarılı maçlar çıkaran Ertuğrul Taşkıran’la masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi.

SEHİC DE GELİRSE KALE GÜVENDE OLACAK

Anlaşılması halinde BB Erzurumspor’la sözleşmesi biten İbrahim Sehic’le birlikte kaleyi Ertuğrul’a teslim etmeyi planlayan yeşil-beyazlılarda çalışmalar sürerken Erzurumspor’dan gelen baskılar sonrası kafası karışan Boşnak kalecinin Konyaspor’a transferinin biraz daha zora girme ihtimali de ortaya çıktı. Yeşil-beyazlılarda sözleşmesi biten ve yeni sezonun startında yer almayan emektar Ali Turan ise yeni sezonda kadroda düşünülmüyor.

FORVETE 2 TAKVİYE PLANI

Riad Bajic’te opsiyon kullanmayacak ve Boşnak forvetle yola devam etmeyecek yeşil-beyazlıların forvet hattına takımın gol yükünü sırtlayacak nokta bir transfer yapmayı bunun yanında forvet veya forvet arkası tabir edilen bir oyuncu daha alarak hücum hattında geçen sezon yaşadığı sıkıntıları yaşamamayı planladığı öğrenildi.

SKUBİC’E ANTALYA KANCASI

Öte yandan Süper Lig ekibi Antalyaspor’un, Nejc Skubic için trasnfer teklifinde bulunduğu, yeşil-beyazlı kulübün teklifi reddettiği öğrenildi. Sloven oyuncunun Konyaspor’la 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.