Konyaspor'da playoff sancısı

Konyaspor'da playoff sancısı
Basketbol Süper Ligi için oldukça iddialı olan Konyaspor, son maçlarda aldığı mağlubiyetlerle bir anda kabus gördü. Alt sıralardaki takımlar temsilcimize yaklaşırken, son haftalar oldukça sıkıntılı geçecek

Selçuklu Basketbol’un, devrinin ardından arka arkaya maçlar kazanarak, Basketbol Süper Ligi için umut aşılayan Konyaspor, son haftalarda aldığı seri mağlubiyetlerle avantajını kaybetti. Evinde hiç hesapta olmayan maçları kaybeden temsilcimiz, playoff için avantajını kaybederken, son haftalarda yaşanacak beklenmedik yenilgiler, yeşil-beyazlıları playoff dışına da itebilir.

ZORLU PERİYOT

Basketbol 1. Ligi’nde normal sezonun tamamlanmasına 5 hafta kalırken, Konyaspor 14 galibiyetle 6. sırada yer alıyor. 1.’nin direkt süper lige çıktığı, 2-9 arası takımların da playoff oynadığı ligde 9. ve 10. sıradaki Mamak ve Manisa’nın 13’er galibiyeti var. Konyaspor, kalan 5 haftalık süreçte oynayacağı karşılaşmaların 3’ünü evinde oynayacak. Direkt rakipleriyle de maçı bulunan Konyaspor, playofflar için oldukça zorlu bir süreçten geçecek.

EVİNDE ÜÇ MAÇ

Yeşil-beyazlılar normal sezonun son beş maçının üçünü evinde oynayacak. Son haftalarda özellikle savunmada sıkıntılar çeken Konyaspor, ev sahibi avantajını kullanmak istiyor. Yeşil-beyazlılar ilk 5 içinde kalarak, saha avantajını da elde etmek isterken, ilk maçı ligde herhangi bir iddiası kalmayan Ankara DSİ ile oynayacak. Daha sonra zorlu Karesispor deplasmanına gidecek yeşil-beyazlılar içeride İTÜ Basketbol, dışarıda Mamak Belediyesi ile oynarken, normal sezonu Yalova Belediyespor ile bitirecek. Yeşil-beyazlılar, ligde iddiası kalmayan Ankara DSİ ve Yalova maçlarından çok playoff sıralama iddiası bulunan Karesi, İTÜ ve Mamak maçlarında zorlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.