Konyaspor'da rota Antep

Konyaspor'da rota Antep
Çaykur Rizespor’u 1-0 yenmeyi başaran Konyaspor’da gözler Antep maçına çevrildi. Zorlu deplasmandan 3 puanla döndüğü takdirde yeşil-beyazlılar, ligde kalma yolunda zorlu bir virajı daha aşarak yolun yarısını geçmiş olacak

 


Süper Lig’in 30. haftasında son derece kritik mücadelede Çaykur Rizespor’u 1-0 yenmeyi başaran Konyaspor’da gözler Perşembe günü oynanacak Gaziantep FK maçına çevrildi. Yeşil-beyazlıların zorlu deplasmandan kesinlikle galibiyetle dönmesi gerekiyor. Temsilcimizin en kötü senaryoda ise yenilmemesi gerekiyor.

KAZANIRSA YOLUN YARISINI GEÇECEK

Konyaspor, Gaziantep FK’ deplasmanından 3 puanla dönmesi halinde ligde kalma yolunda çok önemli bir avantajı da eline geçirecek. Yendiği takdirde 33 puana yükselecek temsilcimizin kalan 3 haftada alacağı 1 galibiyet, ligde kalmasına çok büyük ihtimalle yetecek. Ancak diğer maçlarda alınacak sonuçlara ve ligin seyrine göre yeşil-beyazlılara kalan 3 haftada; 1 veya 2 puan da yetebilecek. Bunu hafta içi ve hafta sonu oynanacak 31 ve 32. karşılaşmalarının sonuçları gösterecek.

GAZİANTEP RAHAT ÇIKACAK

Süer Lig’de haftayı 1-0’lık Denizlispor galibiyetiyle kapatan Gaziantep FK ligde kalmayı garantiledi. 38 puana yükselen Güney Doğu temsilcisi, Konyaspor karşısında stresten uzak rahat bir maça çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.