Konyaspor'da sakatlık kabusu

Konyaspor'da sakatlık kabusu
Atiker Konyaspor hiçbir şeyden çekmedi sakatlıktan çektiği kadar. Yeşil-beyazlılarda 9 oyuncu uzun süreli sakatlıklar yaşarken, zaman zaman kadro kurulurken de sakatlıklar kabusa döndü. Yeşil-beyazlılarda Yatabare, Mücahit, Diagne uzun süredir sakat

Sezon ortası maç trafiği ve yorgunluklar arttıkça Atiker Konyaspor’da sakatlıklar da artmaya başladı. Bazı oyuncular kısa süreli sakatlıklar yaşarken, birçok isim bir iki haftadan daha uzun süren sakatlıklarla boğuştu. Takımda ideal kadro sakatlıklar ve cezalar nedeniyle bir türlü kurulamazken, sayının her geçen hafta artması teknik heyeti de zor durumda bırakıyor.

DARBEYE BAĞLI OLMAYAN SAKATLIKLAR

Atiker Konyaspor’da darbeye bağlı olmayan sakatlıklar yaşanırken, birçok sakatlık da kas sakatlığı. Bu kadar çok futbolcunun benzer sakatlıklar yaşaması sezon öncesi yüklemelerin tam yapılmadığı görüşünü akıllara getirdi. Sezon başında da dönem dönem bu konuda Rıza Hoca eleştiri alırken, takıma kondisyon yüklemesinin iyi yapılmadığı, takımın ikinci yarılarda düştüğü, koşu mesafelerinin düşük olduğu, sezonun ilerleyen haftalarında sakatlıklar yaşanacağı tespitleri yapılmıştı.

9 OYUNCU SAKATLANDI

Yeşil-beyazlılarda geçen sezon sakatlanan Filipovic, sezonun ilk maçlarında takımdaki yerini alamazken, sezon içinde birçok oyuncu uzun süren sakatlıklar yaşadı. Şu ana kadar çok sayıda oyuncu bir iki haftanın üzerinde sakatlıklar yaşarken, Hurtado, Ömer Ali, Selim, Uğur, Diagne, Ferhat, Jonsson, Amir, Yatabare takımı uzun süre yalnız bırakan isimler oldu. Jevtovic, Opanasenko ve Ali Turan da kısa süreli sakatlıklar yaşarken, zaman zaman sahaya çıkacak 11 zor oluşturuldu.

TAKIM REVİRE DÖNDÜ

Yeşil-beyazlılarda, sakatlıklar artarken, teknik direktör Aykut Kocaman, konuyla ilgili kendinden önceki dönemli ilgili bir şey söylemekten kaçındı. Bu konuda yorum yapmasının doğru olmadığını belirten Kocaman, devre arası kampını uzun tutarken, milli arada da yükleme yapacaklarını belirtmişti. Yeşil-beyazlılarda halen sakatlıkları süren Yatabare, kaleci Mücahit, Diagne’ye Ömer Ali de katıldı. Sakatlıkları süren oyuncuların takıma ne zaman döneceği ise belirsiz durumda.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.