Konyaspor'da Serdar Gürler yükselen performansıyla dikkat çekiyor

Konyaspor'da Serdar Gürler yükselen performansıyla dikkat çekiyor
Haftalar geçtikçe performansını artıran yıldız oyuncu, Konyaspor'un başarısında önemli bir rol üstlendi

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında İttifak Holding Konyaspor, konuk olduğu VavaCars Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti.

Mücadelede 2 gol atan Serdar Gürler maçın yıldızı oldu.

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da geçirdiği sakatlık ve ameliyat sonrası Konyaspor'a transfer olan deneyimli oyuncu, biraz tutuk başladığı sezonda haftalar geçtikçe artan performansıyla dikkat çekerken eski günlerine döndüğünün sinyalini veriyor.

Serdar Gürler, Fatih Karagümrük maçında attığı gollerle birlikte gol sayısını 4'e yükseltti. 5 de asist yapan yıldız isim 9 gole doğrudan katkı yaptı.

Konyaspor geliyor

İLHAN PALUT: SERDAR HER TAKIMDA FARK OLUŞTURUR
Karagümrük karşısında attığı 2 golle galibiyeti getiren isimlerden olan Serdar Gürler hakkında da konuşan İlhan Palut, “Serdar Göztepe’de de çalıştığım bir oyuncu. Sezon başında geldiğinde uzun süre oynamamıştı. Sonrasında adım adım yükseldi. Çok özel bir oyuncu. Kolay adam eksilebilen, takım oyununa ayak uyduran ve asist ve golle tamamlayan bir oyuncu. Negatif durumu neydi de hak ettiği değeri göremedi derseniz, devamlılık sorunu vardı. Biz bundan arındırıp formda tutmaya çalışıyoruz. Zaten formda bir Serdar Gürler, her takımda fark oluşturur” dedi.

20211211-2-51265974-71512488.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.