Konyaspor’da şivlilik zamanı

Konyaspor’da şivlilik zamanı
Atiker Konyaspor’un her sene geleneksel hale getirdiği Şivlilik etkinliği bu yıl Karatay Çocuk Evleri’nde düzenlenen törenle gerçekleşti.

Şivlilik paketlerimizin dağıtımına Karatay Kaymakamı Selim Parlar, Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, futbolcular Ali Çamdalı, Petar Filipovic, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Erdoğan ile kurum amirleri katıldı.

Karatay Çocuk Evleri Sitesi ile Korunmaya Muhtaç, Kimsesiz Çocuklar Vakfı’nda kalan çocukların renk kattığı etkinlikte Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, “Başkanımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın da selamlarını ve kandil mesajlarını sizlere iletmek istiyorum. Buradaki tüm misafirlere, çocuklarımıza ve değerli protokole hayırlı kandiller diliyorum. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar sosyal projeler içerisinde hep yer aldık, inşallah bundan sonra da bu sosyal projelerde yer almaya devam edeceğiz. Konyaspor ailesi gün geçtikçe büyüyor hem sportif anlamda hem de sosyal projeler anlamında. İnşallah bundan sonra tek temennimiz Atiker Konyaspor’un daha büyüyerek daha güzel adımlarla ilerleyen senelerde Süper Lig şampiyonu olarak siz Konyalı sporseverlere ve Konyalı hemşerilerimize bu duyguyu da tattırmak olacaktır. Hepinize bu programa katılmanızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Yeşil Beyaz Atiker Konyaspor bayraklarıyla süslenen etkinlik alanında protokol ve futbolcular Ali Çamdalı ile Petar Filipovic çocukları sevindirdi. Yoğun sevgi seli içinde geçen programda çocuklar uzun süre futbolcuları bırakmadı, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirip formalarını imzalattılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.