Konyaspor'da sürpriz gelişme

Konyaspor'da sürpriz gelişme
Olağanüstü genel kurul için liste hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğü Konyaspor'da eski başkanlardan Ahmet Şan ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı

Olağanüstü genel kurul için liste hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğü Konyaspor'da eski başkanlardan Ahmet Şan ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Konyaspor ve iş dünyasının önemli isimlerinden Hilmi Kulluk ve Selçuk Aksoy ile birlikte seçime girmek için hazırlık yaptığı iddia edilen Ahmet Şan'ın bu grubun listesinde yer almayacağı öğrenildi.

Taraflar arasında gün boyu devam eden görüşmelerin akşam saatlerinde tamamlandığı ve Ahmet Şan'ın başını Hilmi Kulluk ile Selçuk Aksoy'un çektiği yönetim aday adayı ekibinin yer almamasının kesinleştiği ifade edildi.

8 Haziran'da çoğunluk sağlanması durumunda olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirecek Atiker Konyaspor'da en az 3-4 farklı grubun liste hazırlığı yaptığı biliniyor.

Gün içerisinde Ömer Atiker yönetim listesi oluşturma gibi bir düşüncesinin olmadığını ve Konyaspor'a desteğinin sponsorluk düzeyinde devam edeceğini açıklamıştı. 

Ali Kaya cephesinde ise önce başkanlığa yeşil ışık yandı ardından geri adım atıldı, (www.pusulahaber.com.tr/ ÖZEL HABER)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum