Konyaspor'da tek eksik istikrar

Konyaspor'da tek eksik istikrar
Konyaspor’da geride kalan 7 haftada ortaya çıkan en büyük sorun oyun istikrarı oldu

Süper Lig’de haftayı 2-2’lik Kasımpaşa beraberliği ile kapatan Konyaspor, namağlup unvanını 8. haftaya taşıdı. Yeşil-beyazlılar Trabzonspor’la birlikte ligin iki yenilmeyen ekibinden birisi olmayı sürdürüyor.

5 MAÇTA İYİ, 2 MAÇTA KÖTÜ

Kasımpaşa karşılaşmasında istediği oyunu ortaya koyamamasına karşın maçtan yenilmeden ayrılmasını bilen Konyaspor’da geride kalan 7 haftada ortaya çıkan en büyük sorun istikrar oldu. 7 maçında 5’inde iyi bir performans ortaya koya yeşil-beyazlılar, Giresunspor ve Kasımpaşa maçında oyun anlamında kendi performansını ortaya koyamadı ve beklentilerin hayli altında kaldı.

PALUT: BU KADAR KESKİN DÜŞÜŞLER KABUL EDİLEBİLİR BİR ŞEY DEĞİL

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut da bu istikrarsızlığa dikkat çekti. Kasımpaşa maçında futbol olarak kötü bir günü geride bıraktıklarını ifade eden genç teknik adam, “Giresunspor ve Kasımpaşa maçları haricinde takımın ortaya koyduğu performanstan memnunum. Takımların elbette düşüşleri olur. Her maç performanslarını koruyamayabilir. Ama düşüşlerin bu kadar keskin olması, bir maçın içerisinde 20 dakikadan fazla kaybolmak az bir süre değil. Bunlar kabul edilebilir şeyler değil. Totalde futbolcularımın iki maç hariç 7 haftalık mücadelesinden memnunum. Genelden memnun olmamız bu maçları görmezden geleceğimiz anlamına gelmiyor. Mutlaka bunları konuşmamız, düzeltmemiz ve daha iyi seviyede bir takım olmak için üzerine gitmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.