Konyaspor’da, teknik adam arayışı

Konyaspor’da, teknik adam arayışı
Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, görevinden ayrıldı. Yeşil-beyazlı kulüp, Çalımbay’dan boşalan koltuk için teknik direktörlerle temas kurmaya başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay görevinden ayrıldı. Sezon başında Sergen Yalçın’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Sivaslı çalıştırıcı, yeşil-beyazlı takımın başında çıktığı son maçta MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

YOLLAR, GÖRÜLEN LÜZUM ÜZERE AYRILDI

Atiker Konyaspor’dan yapılan yazılı açıklamada, ayrılıkla ilgili olarak, “Yönetim Kurulumuz teknik direktörümüz Sayın Rıza Çalımbay ile yapmış olduğu toplantı sonrasında görülen lüzum üzerine kendisi ile devam etmeme kararı almıştır. Sayın hocamız Süper Lig’in en önemli, tecrübeli teknik adamlarından biridir ve kulübümüze önemli katkıları olmuştur. Bu bağlamda Sayın Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇALIMBAY’IN KONYASPOR KARNESİ

Rıza Çalımbay, Konyaspor’un başında Spor Toto Süper Lig’de 12 resmi maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. 17 puanla 9. sırada bulunan Çalımbay’ın Konyaspor’u, rakiplerine 17 gol atarken kalesinde ise 14 gol gördü. Öte yandan, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor’a 3-0 mağlup olarak turnuvadan elenmişti.

LİSTE SADE VE ÖZ

Bugünden itibaren yeni teknik direktör için arayışlarına başlayan Atiker Konyaspor’da, yeni teknik direktör için liste son derece sade ve öz. Yeşil-beyazlı kulübün listesinde, tarihi başarılara imza attığı çalıştırıcı Aykut Kocaman ve Kasımpaşa’da sezona iyi başlamasına rağmen oradan ayrılan Kemal Özdeş de yer alıyor. Teknik direktör konusu, bu akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısında değerlendirilerek belirlenen isimler üzerinde durulacak.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum