'Kayserispor, Konyaspor'dan daha fazla para verdi'

'Kayserispor, Konyaspor'dan daha fazla para verdi'
TRT Spor Yorumcusu Tarık Üstün, Mame Thiam transferinde Kayserispor'un Konyaspor'dan daha fazla ücret verdiğini bu yüzden oyuncuyu aldığını söyledi

Konyaspor'un transfer için Fenerbahçe'ye teklifte bulunduğu Mame Thiam, Kayserispor'a transfer olmuştu. Senegalli forvet yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

 

mame-thiam.jpg

'KAYSERİSPOR DAHA FAZLA PARA VERDİ'

Tarık Üstün ve Erhan Seven'in yorumcu olarak yer aldığı TRT Spor'da yayınlanan Futbol Anadolu programında konuşan Tarık Üstün, sunucu Hünkar Mutlu'nun, Mame Thiam'ın Konyaspor'a transferinin neden gerçekleşmediği yönündeki sorusuna, Kayserispor'un Konyaspor'dan daha fazla ücret verdiğini bu yüzden oyuncuyu aldığını söyleyerek yanıt verdi.

futbol-anadolu.jpg

'ANLAŞMA OLACAKTI, BİTİYORDU...'

Konyaspor'un transfer için Fenerbahçe'ye1,2 milyon bonservis, Thiam'a da yıllık 1 milyon euro civarında bir teklifte bulunduğu iddiasında bulunan Tarık Üstün şunları söyledi: "Çok önemli bir santrafordu Konyaspor için. Thiam'da karar verdiler. Fenerbahçe'ye 1,2 milyon avro bonservis teklif ettiler. Thiam'a da teklif edilen para aşağı yukarı 1 milyon avro civarındaydı. Anlaşma olacaktı, bitiyordu anlaşma.

'BERNA HANIM GÖZÜ KARARTMIŞ'

Ama Berna Hanım gözü karartmış... Hem bonservisi, hem de oyuncunun ücretini artırınca olayın o tarafa dönmesine sebep oldu. 1,2'den 1,5 milyon avroya çıkıyor Berna Hanım... Oyuncunun fiyatını da yükseltiyor. Yoksa bir şekilde Konyaspor'a transfer gerçekleşecekti."

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ise geçtiğimiz hafta, Konyaspor'un Thiam 1 milyon euro bonservis vereceği yönündeki haberlerle ilgili soruya, "Beni de arayan çok oldu. Ama biz öyle bir fiyat falan vermedik. Öyle bir şey söylemedik" diyerek yanıt vermiş, Fenerbahçe'ye tekliflerini sunduklarını ve kararı beklediklerini ifade etmişti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum