Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor

Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor
Süper Lig’de ara transfer döneminde 3-4 oyuncu lamayı hedefleyen ve ilk transferini Rogerio Thuram’’u kadrosuna katarak yapan Konyaspor’da gözler diğer transferlere çevrildi

 

Süper Lig’de ara transfer döneminde 3-4 oyuncu lamayı hedefleyen ve ilk transferini Rogerio Thuram’’u kadrosuna katarak yapan Konyaspor’da gözler diğer transferlere çevrildi. Forvetten sonra öncelikli olarak merkez orta sahaya da transfer yapmak isteyen yeşil-beyazlılarda sol kanada ve uygun bir transfer denk gelmesi durumunda 2. forvet transferini de yapmayı hedefliyor.

LUKOKİ VE TİM MATAVZ ÇABASI

Ara transfer döneminde medyada birçok oyuncu ismi zikredilen Konyaspor yönetimi, sezon başında da gündeme gelen Bulgaristan’ın Ludogorets takımında forma giyen Jody Lukoki’yi yeniden gündemine aldı. Ara transfer döneminde Trabzonspor’la da adı anılan Kongolu oyuncuyu sezon başında kadroya katmak için büyük çaba sarfeden yeşil-beyazlıların bu kez transferde ilerleme kaydettiği öğrenildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncu için kulübü Ludogorets’in de zorluk çıkarmayacağı tahmin ediliyor. Yeşil-beyazlıların Göztepe'nin de transfer listesinde olan Vitesse'de forma giyen Tim Matavz için devrede olduğu belirtilirken bu transferde Göztepe’nin daha önde olduğu belirtiliyor.

KOCAMAN ANTALYA MAÇINA

TAM KADRO ÇIKMAK İSTİYOR

Birkaç oyuncunun ismini yönetime verdiklerini ifade eden Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalya maçına kadar transferin tamamlanmasını arzu ettiklerini ifade ederken Sportif Direktör Mehmet Yıldırım ince eleyip sık dokudukları transferde aceleci olmayacaklarını söylemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.