Konyaspor'da transfer çalışmaları sürüyor

Konyaspor'da transfer çalışmaları sürüyor
Konyaspor'da yerli oyuncu transferi için çalışmaları sürüyor

Konyaspor’da öncelikli stoper olmak üzere transfer çalışmaları devam ediyor. Ara transferde şu ana kadar Amilton’u renklerine dahil eden yeşil-beyazlılar öncelikle yerli stoper arayışlarını sürdürürken bunun yanında gelecek planlaması çerçevesinde genç ve gelecek vadeden oyuncuları da taramaya devam ediyor.

ACELECİ DEĞİL

Transferde aceleci ve ısrarcı davranmayarak, ince eleyip sık dokuyan Konyaspor’da, hem maddi hem de oyuncu karakteri açısından kulüp yapısına uygun, gelecek vadeden, kulübe maddi ve manevi anlamda katkı sağlayacak genç isimler aranıyor. Her fırsatta karakter vurgusu yapan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, takımı gençleştireceklerini açıklamıştı.

DEDİKODU KAZANI KAYNIYOR

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de, gerek sosyal medyada, gerekse bazı basın yayın organlarında Konyaspor için de çok sayıda isim ortaya atılıyor.

Ara transfer döneminde Konyaspor'la adı yazılan oyuncu sayısı 20'ye yaklaştı. Bu isimlerin çoğu yönetim tarafından yalanlandı.

Son olarak Beşiktaş’tan Salih Uçan, Trabzonspor’dan Hüseyin Türkmen, Gençlerbirliği’nden Arda Kızıldağ, yeşil-beyazlıların gündeminde olduğu iddia edilen oyuncular oldu. Ancak Salih Uçan da Başakşehir'le anlaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.