Konyaspor'da transfer hareketliliği hızlandı

Konyaspor'da transfer hareketliliği hızlandı
Erzurum kampında transferi büyük ölçüde tamamlayıp takımın birlikte çalışmasını hedefleyen Konyaspor'da transfer hareketliliği hızlandı

Erzurum kampında transferi tamamlamak isteyen Konyaspor'da çalışmalar hızlandı. Yeşil-beyazlılar en son Kasımpaşa forması giyen ve bonservis sorunu olmayan Yunus Mallı ile büyük ölçüde anlaştı. 31 yaşındaki orta sahanın bir aksilik olmadığı takdirde Erzurum kampına dahil olması bekleniyor.

M’BAYE NİANG GÜNDEMDE

Konyaspor'da forvet için Auxerre’den ayrılan ve bonservisi elinde bulunan 28 yaşındaki forvet oyuncusu M’baye Niang gündeme geldi. Konyaspor Senegalli forvet M'Baye Niang'la temasa geçti. L'Equipe'in haberine göre Avrupa'nın başka takımlarından da teklif olan Senagal asıllı oyuncu için girişimler sürüyor.

Öte yandan Konyaspor'la ilgili Galatasaraylı Morutan ve Alexandru Cicaldau isimleri de ortaya atılırken bu isimlerin transferinin zor olduğu belirtildi.

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, 6,8 ve 10 numaraya transfer yapacaklarını söylemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum