Konyaspor'da transfer hesapları sil baştan! Her bölgede ihtiyaç doğdu!

Konyaspor'da transfer hesapları sil baştan! Her bölgede ihtiyaç doğdu!
En az 4 transfer yapmayı hedefleyen yeşil-beyazlılarda takımda yaşanan gelişmelerin ardından gidecek ve kalacak oyuncuların durumunun netleşmesiyle sayının artması kaçınılmaz gözüküyor.

Süper Lig'de kötü günler geçiren ve bu gidişe dur deyip düşme korkusu yaşamamak için devre arasında 4-5 transfer yapmayı hedefleyen Konyaspor'da hesaplar değişti.

Francisco Calvo'nun ayrılma kararı alması, Sokal Cikalleshi ve kaleci Bernardoni'nin kadro dışı bırakılmasıyla Konyaspor'da hemen her bölgeye transfer ihtiyacı doğdu.

Genç kaleci Deniz Ertaş'ın forma giydiği ilk maçta iyi bir görüntü sergilemesine karşın cezaa, sakatlık vb durumlar da düşünülerek böyle bir riske girmesi mümkün gözükmeyen yeşil-beyazlılarda kaleci transferi ihtiyacı doğarken Calvo'nun ayrılık kararı almasıyla stoper ihtiyacı da ortaya çıktı.

Stoperde “Adil-Uğurcan”la devam edip arkalarında forma şansı neredeyse hiç bulamayan “Metehan Mert” ve “Kahraman Demirtaş”la birlikte sezonun geri kalanını bitirme durumu ciddi bir risk teşkil ederken yönetim deneyimli bir oyuncuyla bu riski ortadan kaldırmak istiyor. Yeşil-beyazlılarda Fenerbahçe'nin yollarını ayırmak istediği Serdar Aziz ismi gündeme geldi.

İki tane forvet transfer edecek Konyaspor'da orta saha ve kanat takviyesi de şart gözüküyor.

Öte yandan bazı isimlerin takımdan ayrılmak istediği bilinirken bazı isimlerle yönetimin yollarını ayırmak istediği biliniyor. Bu oyuncuların durumunun netleşmesi sonrası yeşil-beyazlılarda transfer ihtiyacı net şekilde belli olacak. 4-5 transfer yapmayı hedefleyen Konyaspor'da bu sayının artması kaçınılmaz gözüküyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.