Konyaspor'da transferler bekleniyor

Konyaspor'da transferler bekleniyor
Bu hafta sonuna kadar transferleri noktalamak isteyen yeşil-beyazlılarda görüşmeler sürerken Polonya'da Gornik Zabrze forması giyen forvet Jesus Jimenez'le prensipte anlaşıldı

Konyaspor’da Erdon Daci’yi Westerlo’ya veren Farouk Miya ile de yollarını ayıran Konyaspor’da kanat ve forvet transfer çalışmaları devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar transferleri noktalamak isteyen yeşil-beyazlılarda görüşmeler sürüyor.

JESUS JİMENEZ'LE PRENSİPTE ANLAŞILDI

Konyaspor, forvet transferi için Polonya'da Gornik Zabrze forması giyen forvet Jesus Jimenez'e resmi transfer teklifi yaptı. İspanyol oyuncuyla prensipte anlaşıldığı öğrenilirken bir aksilik çıkmadığı takdirde 1,83 boyundaki santraforun bir kaç gün içerisinde Konya’ya gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

BİR KRAVETS KALDI

Farouk Miya ile yollarını ayıran Konyaspor’da yolların ayrılması düşünülen isimlerden Artem Kravets kaldı. Kravets'e bazı taliplerin olduğu öğrenilirken yeşil-beyazlılar Ukraynalı oyuncunun transferinde kolaylık sağlayacak. Kravets’in de ayrılması durumunda bir forvet transferi daha gündeme gelebilecek. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.