Konyaspor'da tribünler kitap okuyor

Konyaspor'da tribünler kitap okuyor
Atiker Konyaspor-Kayserispor maçında Konyasporlu futbolcular sahaya “Her Fırsatta Okuyorum” yazan pankartla çıkarak Karatay AKİP  (Akademik Kaliteyi İyileştirme Projesi) kapsamında gerçekleştirilen “Karatay’da Okuyorum Yazıyorum” projesine destek oldu.

Atiker Konyaspor-Kayserispor maçında Konyasporlu futbolcular sahaya “Her Fırsatta Okuyorum” yazan pankartla çıkarak Karatay AKİP  (Akademik Kaliteyi İyileştirme Projesi) kapsamında gerçekleştirilen “Karatay’da Okuyorum Yazıyorum” projesine destek oldu. Karatay’da 3. ve 4. sınıfta eğitim gören 160 öğrenci de tribünlerde maç öncesi ve devre arasında farkındalık oluşturmak için Karatay Belediyesi tarafından temin edilen kitapları okudu.

Karatay Kaymakamlığı, Karatay Belediyesi ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imzalanan 11 ve 12. sınıflara yönelik AKİP projesi desteği ile üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler; 2018 YKS’de (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) ilk 100 Binde 10 öğrenci ile dereceye girdi. Ardından ortaokul öğrencilerine yönelik imzalanan protokol ile de öğrenciler Liselere Giriş Sınavına hazırlanıyor. İmzalanan 3. AKİP protokolü ile de 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine okuma alışkanlığı kazandırmak ve onları kitap okumaya teşvik etmek için 7500 kitap Karatay Belediyesi tarafından temin edilerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

ÇOCUKLARIMIZA OKUMA ALIŞKANLIĞININ KAZANDIRILMASI ÇOK ÖNEMLİ

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman gençlerimizin ve çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı kazanması için gerçekleştirilen projenin çok önemli olduğunu belirtti. Konya’nın ve Konyaspor tribününün böyle örnek bir projeye ev sahipliği yapmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek; emeği geçenlere teşekkür etti.

EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli,  Akademik Kaliteyi İyileştirme Projesi kapsamında "Karatay’da Okuyorum Yazıyorum” etkinliğine ev sahipliği yapan Atiker Konyaspor’a ve Konyaspor tribününe teşekkür etti. Başkan Hançerli; “Bu projede en temel amacımız öğrencilerin ilgisini arttırmaktır. Bu konuda öğrencilerimize sürekli destek vermeye çalışıyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, onlar için yapılan hiçbir yatırım boş değildir. En güzel geri dönüş eğitime yapılan yatırımlar ile mümkündür. Eğitim noktasında öğrencilerimize destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.