Konyaspor'da Uğurcan Yazğılı, milli araya vurgu yaptı
TÜMOSAN Konyaspor'un bu sezon en çok süre alan oyuncuların başında gelen Uğurcan Yazğılı, Süper Lig'de 6. haftada oynanan Kasımpaşa maçının ardından önemli mesajlar verdi. Yazğılı, Kasımpaşa maçında 3 puan istediklerini fakat alınan 1 puanın ise kötü olmadığını dile getirdi.
ÇOK FAZLA İKİLİ MÜCADELE OLDU
Kasımpaşa'nın özgüvenli bir futbol oynadığını anlatan deneyimli defans oyuncusu Uğurcan Yazğılı, "Rahat bir oyun sergiliyorlar ve nağmalup serilerine devam ediyorlar. Kasımpaşa maçı çok fazla ikili mücadeleye sahne oldu. Yinede galibiyete yakın olan taraf Konyaspor'du" dedi.
ÇOK ÇALIŞMALIYIZ
Milli aranın kendileri için bir fırsat olacağına dikkat çeken Uğurcan Yazğılı, sözlerinin devamında ise şu ifadelere yer verdi, "Performansımızı daha da yukarı çekmemiz gerekiyor. Konyaspor olarak Süper Lig'de galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bunun için çok çalışmalıyız"

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.