Konyaspor'da "Umut" sürüyor: "Bozok" defteri henüz kapanmadı!

Konyaspor'da "Umut" sürüyor: "Bozok" defteri henüz kapanmadı!
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'ın açıklamaları "Umut Bozok" defteri nin tamamen kapanmadığını, transferin gerçekleşmesinin hala ihtimal dahilinde olduğunu ortaya koydu

Konyaspor'da Umut Bozok defteri tamamen kapanmadı.

Trabzonspor'un ısrarla takımdan ayrılmasını istediği ve kadro dışı bıraktığı Umut Bozok için en istekli kulüplerin başında gelen şiddetle forvete ihtiyacı olan Konyaspor geliyor.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'ın açıklamaları bu transferde defterin tamamen kapanmadıüğını ve transferin hale ihtimal dahilinde olduğunu ortaya koydu.

TRABZONSPOR TAMAM, KARAR UMUT'TA

Trabzonspor'la oyuncunun bonservisi konusunda anlaşmaya vardıklarıın altını çizen ve "Bonsevisini Konyaspor'a aldık" ifadelerini kullanan Başkan Korkmaz dünkü basın toplantısında, "Umut ve menajeriyle görüştük. Umut, Avrupa'dan da teklif almış. Umut'a medyada zikredilen parayı teklif etmedik. Umut'a, 'Senin için kulübüne bonservis ödüyoruz, bunu kimse ödemez. Bu işi çözelim' dedim. Oyuncu bu teklifi değerlendiriyor." dedi.

Umut Bozok, Avrupa'ya gitmeyi düşünmez ve Konyaspor'un teklif ettiği ücrete evet derse yeşil-beyazlı formayı giyecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.