Konyaspor'da Ünal Karaman sesleri

Konyaspor'da Ünal Karaman sesleri
Konyaspor'da ilk akla gelen isim Ünal Karaman. Yeşil-beyazlı camia Trabzonspor'la yollarını ayıran  Konyalı teknik adama emanet edilmesini istiyor. 

 

 

Aykut Kocaman’la ile yollarını ayıran Konyaspor’da teknik direktör için çalışmalar başladı. Harekete geçen yönetim vakit kaybetmeden yeni hocayı takımın başına getirerek Göztepe maçına yeni hocayla çıkmak istiyor.

CAMİA KARAMAN’I İSTİYOR

Aykut Kocaman’ın ayrılmasından sonra gözler boşta kalan hocalara çevrildi. Ünal Karaman, Tolunay Kafkas, Hikmet Karaman, Abdullah Avcı gibi isimler arasında camiada ön plana çıkan isim Ünal Karaman. Trabzonspor’da başarılı bir dönem geçirirken yollarını ayıran Konyalı teknik adam adaylar arasında ilk sıraya yerleşirken alternatif olarak da Futbol Gelişim Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas ismi ön plana çıktı. Ancak Kafkas, Sergen Yalçın’la yollarını ayıran Yeni Malatyaspor’un teklifini kabul etmemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum