Konyaspor’da, uzun vadeli planlama

Konyaspor’da, uzun vadeli planlama
Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa’yı müzesinde bulunduran Konyaspor, Aykut Kocaman’ın yeniden göreve gelmesiyle birlikte uzun vadeli planlar üzerinde durmaya başladı

Müzesinde Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa’yı bulunduran Atiker Konyaspor, teknik direktör Aykut Kocaman’ın göreve gelmesinin ardından uzun vadeli planlamalar yapmaya başladı. 100. yılda şampiyonluk hedefleyen yeşil-beyazlılar, bu alanda gerekli altyapıyı ve planlamayı organize etmeye başladı.

İLK HEDEF MALİ TABLO

Konyaspor, ilk olarak maddi olarak tamamen rahatlamak istiyor. Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götürdüğü sezon borçlarını tamamen sıfırlayan yeşil-beyazlılar, gelinen son noktada bir takım borçların altına girdi.

İKİNCİ HEDEF, OTURMUŞ TAKIM

Anadolu Kartalı, ikinci hedef olarak uzun süreli devam edecek bir takım oluşturmayı hedefliyor. Yeşil-beyazlılar, her geçen sezon elindeki iskeleti korurken, yapacağı takviyelerle daha da güçlenerek yoluna devam etmek istiyor.

ÜÇÜNCÜ HEDEF ŞAMPİYOLUK

Konyaspor, son olarak 100. yılındaki şampiyonluk hedefine odaklanacak. Yeşil-beyazlılar, borçsuz ve oturmuş kadrosuyla 100. yılında Süper Lig’in zirvesine göz koyacak. Kulüp bu planlamalar için şimdiden geri sayıma geçti.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.