Konyaspor’da yabancı sayısı 16’ya çıktı

Konyaspor’da yabancı sayısı 16’ya çıktı
Ara transfer döneminde Rogerio Thuruam’dan sonra Guilherme Sitya’yı da kadrosuna katan Konyaspor’da yabancı sayısı 16’ya yükseldi.

 

 

Ara transfer döneminde Rogerio Thuruam’dan sonra Guilherme Sitya’yı da kadrosuna katan Konyaspor’da yabancı sayısı 16’ya yükseldi. Konyaspor’un mevcut yabancıları şöyle: Amir Hadziahmetovic, Christopher Hurtado, Deni Milosevic, Erdon Daci, Fallou Diagne, Farouk Miya, Jens Jonsson, Leonard Zuta, Levan Shengelia, Marin Anicic, Marko Jevtovic, Nejc Skubic, Riad Bajic, Yevhen Opanasenko, Rogerio Thuruam ve Guilherme Sitya.

28 KİŞİLİK KADRODA EN FAZLA 14 YABANCI

TFF tarafından Süper Lig’de uygulanan mevcut yabancı kuralına göre kulüpler 28 kişilik kadrolarında en fazla 14 yabancı futbolcu bulundurabiliyor. 21 kişilik maç kadrosunda ise en fazla 12 yabancı futbolcuya yer verilebiliyor.

4 OYUNCUYLA YOLLAR AYRILMAK İSTENİYOR

Kadro dışı bırakan Fallou Diagne’nin yanısıra Leonard Zuta ve Yevhen Opanasenko’yla da yollarını ayırmak isteyen yeşil-beyazlılar, teklif gelmesi durumunda takımın yüksek maliyetli oyuncusu Hurtado’yu da göndermek istiyor. Yollar ayrılamazsa yeşil-beyazlılar yabancı sayısını düzenlemek için bazı isimlerin sözleşmelerini ya feshedecek ya da donduracak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.