Konyaspor’da yeni yönetimi yoğun gündem bekliyor

Konyaspor’da yeni yönetimi yoğun gündem bekliyor
Konyaspor'da 5 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongre sonrası göreve gelecek yönetimi yoğun bir mesai bekliyor

 

Konyaspor’da yeni sezon öncesi tüm gözler 5 Haziran’da yapılacak olağanüstü kongreye çevrildi. Yeşil-beyazlılarda kongre sonrası göreve gelecek yönetimi yoğun bir gündem bekliyor.

ÖNCE HOCA
Yeni yönetimin oluşturulmasının ve yapılacak görev dağılımının ardından önce teknik direktör sorunu çözülecek. İlhan Palut’la yola devam etme kararı alınması halinde genç teknik adamla masaya oturulacak.

SONRA TRANSFER

Konyaspor’da hoca konusunun çözümü sonrası gözler transfere çevrilecek. Gidecek kalacak oyuncular belirlenecek. Hocanın raporu doğrultusunda 100. yıl kadrosu için çalışmalara başlanacak. Yeni yönetim bunun yanında kamp planlaması, mali konular, 100. yıl etkinlikleri, yeni Kayacık tesisi gibi birçok başlıkta yoğun mesai harcayacak.

ÖZGÖKÇEN’DEN YOĞUN TRAFİK

5 Haziran’da yapılacak olağanüstü kongre için başkan adaylığını açıklamaya hazırlanan Fatih Özgökçen, çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim için sanayici ve  iş adamlarıyla yoğun bir görüşme trafiği yürüten Özgökçen’in bir aksilik olmadığı takdirde önümüzdeki hafta adaylığını resmen açıklaması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.