Konyaspor’dan Ali Turan geçti

Konyaspor’dan Ali Turan geçti
Topu eli ayağına dolaştırması ve yaptığı hatalarla taraftarı çıldırttı. Rakibin ayağıyla topun arasına kafasını koyuşuyla tribünleri ayağa kaldırdı. Ortaya koyduğu mücadele ve sırılsıklam formasıyla alkışlandı

ali-turan-12.jpg

 

Konyaspor’un yollarını ayırdığı Ali Turan, yeşil-beyazlıların 8 yıl formasını giyerek ismi adeta Konyaspor’la özdeşleşti. O Konyaspor’da geldiğinde doğan bebekler ilkokula başladı. O geldiğinde ortaya ortaokula liseye giden çocuklar evlenip yuva kurdu.

ali-turan-8.jpg

ali-turan-5.jpg

ali-turan-1.jpg

ali-turan-6.jpg

ali-turan-10.jpg

 

FUTBOLA KAYSERİ’DE BAŞLADI

6 Eylül 1983 Kayseri doğumlu olan Ali Turan, futbolsa Kocasinan Şimşekspor altyapısında başladı. Daha sonra Kayserispor’a transfer olan Ali Turan 2002 yılında profesyonel futbol yaşamına adım attı. 2010 yılında memleketinin takımından Galatasaray’a transfer oldu. Ancak buradaki macerası çok kısa sürdü.1 yıl sonra takımdan ayrıldı ve Antalyaspor’la sözleşme imzaladı. 2012 yılında sezon öncesi Konyaspor’a gelen Ali Turan, yeşil-beyazlı formayla 219 maçta forma giydi ve bu maçlarda 4 gol kaydetti.

ali-turan-13.jpg

ali-turan-11.jpg

sdssa.jpg

ali-turan-20.jpg

ali-turan-27.jpg

aw230994-01.jpg

ali-turan-2.jpg

ali-turan-9.jpg

HEM ÇILDIRTTI HEM AYAĞA KALDIRDI

Konyaspor’un Kupa ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan efsane kadrosunda yer alan Ali Turan taraftarın hem çok eleştirdiği hem çok alkışladığı isimler arasında yer adı. Zaman zaman topu ayağına dolaştırması ve yaptığı basit hatalarıyla taraftarların eleştirilerine maruz kalsa da sahadaki tam anlamıyla terinin son damlasına kadar mücadelesiyle de hep alkışlandı. Taraftarlar onun rakibin ayağı ile topun arasında kafası koyuşuna çokça şahit oldu.

ali-turan-17.jpg

ali-turan-19.jpg

ali-turan-26.jpg

ali-turan-23.jpg

KONYASPOR TARAFTARI BENİ UNUTMASIN

Konyaspor’la futbol kariyerinin en önemli başarılarına imza atan Ali Turan, Selim Ay gibi duygusal bir vedaya imza attı. Konyaspor taraftarının kendisini unutmamasını isteyen emektar oyuncu şunları söyledi: “Dün gibi hatırlıyorum. Konyaspor’a doğum günümde gelmiştim. Çok iyi arkadaşlıklar yaşadık. Sonunda da kademe kademe başarı geldi. Ligi 3. bitirdik. Türkiye Kupasını kazandık, Süper Kupa’yı aldık. 2 defa UEFA’ya gittik. Konyaspor tarihine altın harflerle ismimiz yazıldı. Gerçekten büyük başarılar büyük zaferler yaşadık. Hepsi benim için gurur vericiydi. Kayseriliyim orada 5 yıl kaldım, burada 8 yıl geçirdim. En uzun kaldığım kulüp Konyaspor oldu, bu benim için gurur verici. Uzun yıllar kaptanlığını yaptım. İyi günümüz de oldu kötü günümüz de ama hiçbir zaman pes etmedik. Konyaspor formasıyla terimin son damlasına kadar mücadele ettiğimi düşünüyorum. Hiçbir antrenmandan, hiçbir maçtan, hiçbir sorumluluktan kaçmadım. İnşallah Konyaspor taraftarı beni unutmaz ve iyi hatırlar. Onları çok seviyorum.” 

ali-turan-28.jpg

ali-turan-21.jpg

ali-turan-7.jpg

ali-turan-14.jpg

aw110007-01.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.