Konyaspor'dan "Anne beni maça götür" projesi

Konyaspor'dan "Anne beni maça götür" projesi
 Muhabir
Tümosan Konyaspor Kulübü ve Konya Millî Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği protokolü ile, Adana Demirspor maçı öncesi "Anne beni maça götür" kampanyası hayata geçirildi.

Tümosan Konyaspor’umuz, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Yukatel Adana Demirspor'u konuk edecek Konyaspor'da, “Benim Şehrim, Benim Konyaspor’um, Anne Beni Maça Götür" kampanyası düzenleniyor.

Tümosan Konyaspor Kulübü ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği protokolü ile tüm okulalrda öğrenim gören öğrencilerin; özgüven ve sorumluluk duygularının gelişmesi, yeni ilgi alanları oluşturması, millî, manevî, ahlakî, insanî ve kültürel değerleri kazanması için sosyal ve sportif faaliyetlere ilgisinin artırılması, sağlıklı spor kültürü geliştirmesi amacıyla anne, çocuk, kadın ve dezavantajlı gruptaki bireylerin katılabileceği etkinlikler düzenlenecek.

Porpje kapsamında; 9 Mart Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak Konyaspor- Adana Demirspor maçına katılmak isteyen öğretmenler, öğrenciler ve ailelerinin Passolig kartlarına "ücretsiz" maç bileti yüklemesi yapılacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.