Konyaspor'dan depremzedeler için bir ilk daha
Kahramanmaraş ve Hatay merkezli ‘Asrın Felaketi’ olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak amacıyla daha önce önemli adımlar atan Arabam.com Konyaspor, Giresunspor maçında bir ilke daha imza atıyor.
Deprem bölgesine ilk konteyner kent gönderen spor kulübü olan yeşil-beyazlılar, şimdi de depremden etkilenen ve deprem bölgesinde farklı faaliyetlerle yardımcı olan vatandaşları, 5 Mart Pazar günü saat 16.00’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynayacağı Giresunspor karşılaşmasında ağırlayacak.
DOĞU VE BATI TRİBÜNLERİNDE BİLET SATIŞI OLMAYACAK
Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Gerçekleştireceğimiz bu etkinlik kapsamında stadyumumuzun doğu ve batı tribünleri misafirlerimize ayrılacak. Sadece kuzey ve güney tribünlerinde bilet satışı gerçekleşecek. Kombine sahibi taraftarlarımız ise kendi yerlerinde müsabakayı takip edebilecek. Konyaspor Kulübü olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir dönemde olduğumuzun bilincini tekrar hatırlatmak isteriz. Bütün millet el ele verip bu zorlu sürecin altından kalkacağımıza tüm samimiyetimizle inanıyoruz." denildi.



Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.