Konyaspor’dan fotoğraf yarışması

Konyaspor’dan fotoğraf yarışması
Konyaspor Kulübü fotoğraf yarışması düzenleyecek.

 

Konyaspor Kulübü fotoğraf yarışması düzenleyecek. “Senin gözünden Konyaspor” temalı fotoğraf yarışmasında 42 ödül verilecek. Başvurular 31 Mart’ta sona erecek. Yarışmada verilecek ödüller şöyle: Birinciye; 3.000 TL+Konyaspor forması, ikinciye; 2.000 TL+Konyaspor forması, üçüncüye; 1.000 TL+Konyaspor forması, Mansiyon ödülü 500TL+ Konyaspor forması. Yarışmaya sergilenmeye değer görülen 17 esere 100 TL+ Konyaspor forması ödülü verilecek.

AMATÖR KATEGORİ

Amatör Kategoride birinciye: cep telefonu+Konyaspor forması, ikinciye; kablosuz kulaklık-+ Konyaspor forması, üçüncüye; tablet+Konyaspor forması hediye edilecek. Bu kategoride sergilenmeye layık görülen 17 eser sahibinde de Konyaspor forması hediye edilecek.

ÖDÜL TÖRENİ VE SERGİ TARİH DAHA SONRA İLAN EDİLECEK.

Mustafa Akgün, Mustafa Binol, Tahir Ceylan, Uğur Özteke ve Bahri Bıçakçı’dan oluşacak Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu kazanan eserlerin ödül ve sergi tarihi daha sonra duyurulacak. Yarışmayla ilgili detaylı bilgi ve başvuru www.konyasporfotografyarismasi.com’dan yapılabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.