Konyaspor'dan hakem tepkisi

Konyaspor'dan hakem tepkisi
Konyaspor'dan Bornova Belediyesi Karşıyaka maçı sonrası hakem yönetimine tepki geldi

Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) 2. devrenin ilk maçında Bornova Belediyesi Karşıyaka'ya 81-74 mağlup olan Konyaspor'dan hakem yönetimine tepki geldi.

Mesut Öztürk, Sertan Kırklar ve Furkan Keseratar hakem üçlüsünün yönettiği maçta Konyaspor'dan oyuncu Myles Mack ve Başantrenör Emrah Benli'ye teknik fauller çalındı.

Yapılan açıklamada, "4 haftadır maç verilmeyen hakemin Konyaspor- Bornova Belediyesi Karşıyaka maçın atanmasıyla başlayan süreç, aleyhimize verilen anlamsız düdüklerle sona erdi" denildi.

BENLİ DE TEPKİ GÖSTERDİ

Konyaspor Başantrenörü Emrah Benli ise iyi mücadele ettiklerini ancak kaçırdıkları boş atış ve faullerle sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Hakem yönetimini de eleştiren Benli, "Maç boyunca çirkin görüntüler vardı sahada. Bunun önüne geçilemiyor. Sonu gelmiyor. Keyif alamıyoruz. Kendi işimize odaklanamadığımız zamanlar oluyor. İzlenildiğinde herkes detayları görecektir" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.