Konyaspor'dan müfteri açıklaması

Konyaspor'dan müfteri açıklaması
Konyaspor Kulübü ile AK Parti'den istifa eden eski il başkanı Musa Arat arasındaki gerilim tırmanıyor...

Konyaspor Kulübü ile AK Parti'den istifa eden eski il başkanı Musa Arat arasındaki gerilim tırmanıyor... Konyaspor Kulübü, "Kulübümüzden 'müfteri' açıklaması" başlığıyla yeni bir açıklama yayımladı.

İşte o açıklama, "Arya Reklam Sahibi Musa Arat bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla kulübümüzün kamuoyuna yaptığı bilgilendirmenin asılsız ve çarpıtmalarla dolu olduğunu, yönetimimizin iddialarının belge ve kanıtlara dayalı bir şekilde tek tek çürütüldüğünü ve tarafımıza gönderilen açıklamanın web sayfamızdan yayınlanmaması halinde Konyaspor’u iftiracı ilan edeceğini kamuoyu ile paylaşmıştır.

Musa Arat’ın göndermiş olduğu noter onaylı yazı kulübümüze henüz ulaşmamıştır. Bununla ilgili açıklamalarımızı detaylı bir şekilde yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Konyaspor’un Musa Arat’ın Kanal 42 televizyonunda canlı yayında yaptığı açıklamalara binaen kamuoyu ile paylaştığı duyuru metninin tamamı, rakamlar, tarihler ve ifadeler bahse konu şirketin sahipleriyle yapılan sözleşmelerden bire bir alınmıştır. Bu durumda 100 yıllık bir geçmişi olan Konyaspor Kulübünü iftiracı ilan etmek kimsenin haddi değildir.

Yıllardır siyasetin içinde olan bir şahsiyetin açıklamalarında kullandığı dili özenle seçmesi beklenirken ne yazık ki sözleşme detaylarının yer aldığı bir metin için kulübümüze yöneltilen kara çalan, iftiracı betimlemesi 2.5 milyonluk bir şehre ve koskoca Konyaspor camiasına hakaret niteliği taşımaktadır.

Musa Arat sosyal medya hesabında yaptığı açıklamanın son bölümünde “Konyaspor siyaset üstü bir değerimizdir. Hem kulüp yönetimi hem de siyasetçiler Konyaspor’u siyasi çekişmelere alet etmemelidir” diyerek açıklamamızda siyasetle ilgili unsurlara yer verdiğimizi ve yahut bu minvalde imalarda bulunduğumuzu ifade etmektedir.

Konyaspor camiasının bütün fertlerini ve konuyu siyasi boyuta çekmeye çalışan Musa Arat’ı bir kez daha yapmış olduğumuz açıklamayı okumaya davet ediyoruz. Bu açıklamanın herhangi bir yerinde, Musa Arat’ın dikkat çektiği gibi Konyaspor’u siyasi çekişmelere alet edecek kelimelerin ve cümlelerin ne olduğunu bizzat kendisinden merakla ve ivedi bir şekilde bekliyoruz. Konyaspor Musa Arat’ın canlı yayında kendi cümleleriyle çarpıttığı, sakladığı ve manipüle ettiği her şeye tek tek sözleşmeler üzerinden karşılığını vermiştir.

Konyaspor Kulübü kişilerin siyasi geleceğini şekillendirme yeri değildir. Konyaspor üzerinden herhangi bir konu özelinde nemalanmak isteyen hiç kimseye fırsat verilmeyecektir. Kulübümüzün hakları sonuna kadar savunulacak, korunacaktır. Böylesi tartışmalarla kulübümüzün, yönetimimizin ve camiamızın enerjisini, vaktini ve heyecanını asıl mecrasının dışına çıkararak eksiltmeye çalışanlara hak ettikleri cevaplar her platformda layıkıyla verilecektir.

Son olarak Musa Arat’ın açıklamalarına “Edep Ya Hu!” diyerek nokta koyuyor, bizzat kendisinin ifade ettiği gibi tazminat talep etmeden sözleşmenin feshi için yaptığımız daveti yineliyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum