Konyaspor'dan "Angelo Sagal" hamlesi

Konyaspor'dan "Angelo Sagal" hamlesi
Konyaspor, depremler nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK’dan Angelo Sagal’ı gündemine aldı.

Ayoub El Kaabi transferinden, Hatayspor'la anlaşamadığı için sonuç alamayan Konyaspor, depremler nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK’dan Angelo Sagal’ı gündemine aldı.

Kadrosunu güçlendirmek ve +1 avantajından yararlanmak isteyen yeşil-beyazlıların, Süper Lig’den Kasımpaşa, 1. Lig’den Samsunspor’un da talip olduğu 29 yaşındaki Şilili oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak için kulübü Gaziantep FK’yla temasa geçtiği öğrenildi. Sagal, Süper Lig'de 15 maçta 2 gole imza attı.

+1 AVANTAJI

TFF, deprem sonrası ligden çekilen kulüplerin yabancı uyruklu futbolcularla ilgili geçici düzenleme yapmıştı. Buna göre transfer edilen bu futbolcular, sahadaki 8 yabancıya ilaveten aynı anda müsabakaya devam eden kadroda 9. yabancı futbolcu olarak forma giyebilecek.

EL KAABİ KATAR'A GİTTİ

Öte yandan Konyaspor'un gündemindeki Ayoub El Kaabi'nin Hatayspor'dan ayrılarak Katar Ligi ekiplerinden Al Sadd ile anlaştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.