Konyaspor'dan sert tepki: ARTIK YETER

Konyaspor'dan sert tepki: ARTIK YETER
Konyaspor Kulübü resmi internet sitesi aracılığıyla sert bir açıklama yaptı.

Atiker Konyaspor’un başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Baydar Trabzonspor ile oynanan Süper Lig karşılaşmasının ardından isyan etti.

“Hakem hatalarından bıktık usandık, bu kaçıncı skora etki eden karar, ilgili kurullara sesleniyoruz yeter artık, birisi buna dur desin, biz her maçta hakem mağduriyeti yaşamak zorunda değiliz. Bir düdükle çocukların emekleri heba oluyor, büyük vebal alıyorsunuz” şeklinde konuşan Basın Sözcüsü Ahmet Baydar açıklamalarına şöyle devam etti.

FUTBOLCULARIMIZ 10 KİŞİYLE DESTAN YAZDI AMA…

“Sezon başından beri tam bir komedi yaşıyoruz. İlk yarıda sayısız maçta hakemlerin skora direkt etki eden kararları yüzünden puan kaybettik. “VAR Sistemi” hayata geçirilmiş olsaydı bugün sıralamada ilk 10’un içinde yer alacaktık. Ligde ve kupada oynadığımız Trabzonspor maçlarında futbolcumuz Traore’nin ayağı kırıldı hakem sarı kartla geçiştirdi, kupa maçında Vedat Bora’yı hastanelik ettiler hakem yine sarı kartla geçiştirdi. Ama bu pozisyonların onda biri bir hareket direkt kırmızı kartla cezalandırıldı. Yetmedi ilk yarı iki net ofsayt pozisyonu es geçildi, rakip takım oyuncuları yüzde yüz gol pozisyonuna girdiler. Yani biz ilk yarıyı bu hatalar zinciri yüzünden 2-0 geride kapatabilirdik. Yediğimiz golde de ofsayt görmezden gelindi ve maalesef 2-1 mağlup duruma düştük. İkili mücadelelerin büyük çoğunluğunda yanlış düdükler çalındı. Kısacası 10 kişiyle Trabzonspor karşısında destan yazan futbolcularımızın sonuna kadar hak ettiği üç puan, Mete Kalkavan ve yardımcılarının berbat ve basiretsiz yönetimi nedeniyle elimizden alındı.

METE KALKAVAN’I İSTEMİYORUZ

Mete Kalkavan’ın artık karşılaşmalarımızda düdük çalmasını istemiyoruz. Onun ve yardımcılarının verdiği kararlar yüzünden hem saha içi hem saha dışı karışıyor. Sonra sorumlularını başka yerlerde arıyoruz. Şehrin sabrı taştı, herkesi görevini yapmaya davet ediyoruz. Atiker Konyaspor olarak sahada sadece rakip takım ile mücadele etmek istiyoruz hakemlerle değil.

BU SÖZLERİ İŞİTMEMEK İÇİN Mİ?

6 Kasım 2016’da Trabzonspor başkanı Beşiktaş maçı sonrası Mete Kalkavan’a ithafen sosyal medyada bir paylaşım yapmış ve “Milyonların ahını alarak mı yaşayacaksın, sokağa çıkacaksın? Çoluk çocuğuna bırakacağın bu mirasla nasıl insanların yüzüne bakacaksın? Yusuf saha dışında, ona kırmızılık hareketi yapan sahada öyle mi? Madem ki sahada tiyatro oynanacak Yusuf’ların ne işi vardı burada. Bu işe kim dur diyecek! Artık yeter!” demişti. Bununla da kalmayıp “Emeğe ve oyuna saygısı olan utanır!” diye eklemişti.

Mete Kalkavan bugünkü yönetimiyle Trabzonspor camiasından bu sözleri yeniden işitmemek için mi takdir haklarını ve skora etki eden kararlarını rakip takım lehine kullandı.

TARAFTARIMIZ MAÇIN STRESİNE DAYANAMADI ESKİ YÖNETİCİMİZ YUMRUKLU SALDIRIYA UĞRADI

Maç oynanırken tribünler karşılaşmayı yöneten hakemlere büyük tepki gösterdi. Bu sırada Şakir Aydın isimli taraftarımız kalp krizi geçirerek hastanede hayatını kaybetti. Taraftarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Eski yöneticimiz Trabzonsporlular tarafından protokol tribününde yumruklu saldırıya uğradı. Bu olaya sebep olanları da şiddetle kınıyoruz.  

DİKKATLİCE İZLEMELERİNİ İSTİYORUZ

TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören’i ve MHK Başkanı Sayın Yusuf Namoğlu’nu Atiker Konyaspor-Trabzonspor maçını bir kez daha dikkatlice izlemelerini rica ediyoruz.

Artık yeter!!!

OFSAYTTAN YEDİĞİMİZ BU KAÇINCI GOL?

Teknik heyetimizin, futbolcularımızın ve taraftarımızın emeklerini bu kadar basit ve ucuz kararlarla heba edilmesini istemiyoruz. Ofsayttan yediğimiz ve kaybettiğimiz bu kaçıncı maç?

Herkesi vicdanlı ve adaletli olmaya davet ediyoruz. Karşınızda mahalle takımı yok. Bu ülkeyi şerefle Avrupa’da layıkıyla temsil eden bir takım var. Hak ettiğimiz değeri artık görmek ve birilerinin bu işe el atmasını istiyoruz.

Atiker Konyaspor, dolayısıyla Konya’nın önünü kesmek için büyük bir oyun oynandığının, statülerin değiştirildiğinin, Konyaspor’un birilerini rahatsız ettiğinin, masa başı oyunlarının ve yine Türk futbol tarihinin en ağır cezası olan 5 maçlık cezanın bazı kesimleri tatmin etmediğinin, penaltıyı görüp, açık ofsaytı görmeyenlerin, borçsuz bir kulüp haline getirilen ve sosyal duyarlılık projeleriyle gündem haline gelen Atiker Konyaspor’un, sebebini anlayamadığımız bir şekilde cezalandırıldığının farkındayız.

Şimdi artık iş siyasilerimize düşüyor. Bir an önce Atiker Konyaspor’umuza yaşatılan zulmün önüne geçilmelidir.

Kısacası ADALET istiyoruz ama bu kadar kötü maç yöneten hakem heyetini de bir daha bu şehirde görmek istemiyoruz.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.