Konyaspor'dan TFF'ye doping tepkisi

Konyaspor'dan TFF'ye doping tepkisi
Atiker Konyaspor'dan Süper Kupa maçına sayılı saatler kala TFF yetkililerinin sürpriz bir şekilde Konya'ya gelip takımı doping kontrolüne sokmasına tepki geldi

Atiker Konyaspor'dan Süper Kupa maçına sayılı saatler kala TFF yetkililerinin sürpriz bir şekilde Konya'ya gelip takımı doping kontrolüne sokmasına tepki geldi.

Beşiktaş ile oynanacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Turkcell Süper Kupa finali öncesinde TFF Dopingle Mücadele Kurulu’nun yaptığı doping kontrolü üzerine Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar’ın konu ile ilgili açıklamaları şu şekilde:

“Bugün saat 16’da futbolcularımızın kamp yaptığı tesislerimize  gelen TFF ekibi oyuncularımıza doping kontrolü gerçekleştirmiştir.

Pazar günü oynanacak ve tarihimizin en önemli maçlarından biri olan Süper Kupa Finali öncesi yapılan bu uygulama hepimizi şaşırtmıştır.

Kısa bir süre sonra Samsun’a doğru hareket edecek ve maça konsantre olmuş olan takımımızın böyle bir muamele görmesi kabul edilemez.

Sorumluluk noktasında bulunan ve tarafsız olması gereken görevlileri akl-ı selim hareket etmeye ve eşit muameleye davet ediyoruz.”                 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.