Konyaspor'dan üst üste 4. mağlubiyet

Konyaspor'dan üst üste 4. mağlubiyet
 Muhabir
Konyaspor, deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor'a 71-64 mağlup oldu.

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde 2023-2024 sezonunda 19. hafta heyecanı başladı. Ligde haftanın açılış müsabakasında Konyaspor, deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor'a 71-64 mağlup oldu.

Maça iyi başlayan ve ilk çeyreği önde kapatan Konyaspor devre arasına da 35-30 önde girdi. 3. çeyrek sonunda 47-46 geriye düşen yeşil-beyazlılar, maçtan da 71-64 yenik ayrıldı.

Konyaspor'da yeni transferler Mert Ali Sert ve Doruk Dora yeşil-beyazlı formayla ilk maçlarına çıktı.

JONSON'UN 'DOUBLE DOUBLE'I YETMEDİ

Konyaspor'da; Marlon Johnson; 13 sayı, 17 ribaund, Myles Mack; 14 sayı, 5 ribaund, 4 asist, yeni transfer Mert Ali Sert; 13 sayı, 9 ribaund, 2 asistle öne çıkan oyuncular oldu.

Ev sahibi Mersin'de ise; Berkay Sinirliığlu 13 sayı, Ramazan Tekin 11 sayı, Gerel Simmons 10 sayı ile galibiyette başrol oynayan oyuncular olarak öne çıktı.

GALİBİYET HASRETİ 4 'E ÇIKTI

Bu sonuçla üst üste 4, son 8 maçta ise 6. yenilgisini alan Konyaspor'da düşüş sürdü. Yeşil-beyazlılar gelecek maçta Alagöz Holding Iğdır Basketbol'u evinde ağırlayacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.