Konyaspor'dan Vali Akın'a ziyaret

Konyaspor'dan Vali Akın'a ziyaret
 Editör
Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Atiker, İkinci Başkan Celalettin Katırcı ve Başkan Vekili Yunus Derebağ, Vali İbrahim Akın’ı ziyaret etti.

Ömer Atiker Başkanlığında Konyaspor, ziyaretlerine devam ediyor. Bu sezon Ömer Atiker ve yeni yönetimle birlikte yeşil beyazlı camiada yeni bir serüven başlatan Konyaspor, ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Atiker, İkinci Başkan Celalettin Katırcı, Başkan Vekili Yunus Derebağ, Konya Valisi İbrahim Akın’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Konyaspor’un mevcut durumu, gelecek hedefleri ve Konya şehrine olan katkıları üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

BİRLİKTELİK VURGUSU

Ziyarette Konya Valisi İbrahim Akın, Konyaspor’u desteklemeye devam edeceklerini ifade etti. Ziyaret ile alakalı konuşan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Atiker, “Sayın Valimizin spora ve Konyaspor’a olan desteği bizleri son derece memnun etti. Bu nazik kabulü ve misafirperverliği için kendilerine teşekkür ediyor, Konya’nın spor alanında daha da ileriye gitmesi adına hep birlikte çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz. Konyaspor olarak hem sportif başarılarımızı sürdürmek hem de şehrimize değer katmak adına çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü bir Konyaspor için hep birlikte ilerleyeceğiz” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.