#KONYASPORİÇİNBİRLİKVAKTİ

#KONYASPORİÇİNBİRLİKVAKTİ
Konyaspor Kulübü, zorlu Sivasspor maçı öncesi “#Konyasporiçinbirlikvakti” etiketiyle sosyal medya üzerinden destek kampanyası başlattı.

 

 

Konyaspor Kulübü, zorlu Sivasspor maçı öncesi “#Konyasporiçinbirlikvakti” etiketiyle sosyal medya üzerinden destek kampanyası başlattı. Futbolculara mesaj verilen paylaşımda, “Biz her zaman sizinleyiz! Yanınızdayız, biriz ve beraberiz! Asla pes etmeyeceğiz...! Siz yeter ki o sahada kalbi sizinle atan yüzbinleri unutmayın” denildi.

konyaspor-icin-birlik-vakti.jpg

SELİM AY: SAVAŞACAĞIZ

Kaptan Selim Ay da, “Konya için birlik vakti… Yeşil kalp Alnımız ak, başımız dik sonuna kadar savaşacağız. Birlikte yürüme zamanı gelin hep birlikte omuz omuza mücadelemizi verelim isimler değil arma için” paylaşımı yaptı.

DEAN GUİLD: DESTEĞİMİZ KOŞULSUZ

Gazetemiz yazarı Konyasporlu fanatik İskoç taraftar Dean Guild ise, “Our Support is unconditional, Our love is endless, Our City is Konya and OUR team is Konyaspor. We will answer our Captains... (Desteğimiz koşulsuz. Aşkımız sonsuz.  Şehrimiz Konya ve ekibimiz Konyaspor. Kaptanlarımıza cevap vereceğiz…) paylaşımıyla yeşil-beyazlılara destek verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum