Konyaspor'la Beşiktaş 43. randevuya çıkacak

Konyaspor'la Beşiktaş 43. randevuya çıkacak
Konyaspor ile Beşiktaş, 14 Ocak Cumartesi günü yapacakları maçla lig tarihinde 43. kez karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'in Spor Toto Süper Lig’de 19.hafta haftasında karşılaşacak Konyaspor ve Beşiktaş, 43. kez birbirleri ile mücadele edecek.

Geride kalan 42 mücadelenin 23’ünü Beşiktaş, 6’sını Konyaspor kazanırken 13 karşılaşma beraberlik neticelendi.

81 GOLE 39 GOL

Lig müsabakalarında Beşiktaş'ın 81 golüne, Konyaspor 39 golle karşılık verdi. Bu arada iki takım arasındaki 42 lig maçının 15'inde Konyaspor, 5'inde ise Beşiktaş gol atmayı başaramadı.

KONYASPOR SON 21 MAÇIN 4’ÜNÜ KAZANDI

Konyaspor rakibiyle oynadığı son 21 maçta 4 galibiyet elde ederken 9 mağlubiyet aldı.

Söz konusu karşılaşmalarda rakibiyle 8 kez berabere kalan Anadolu Kartalı rakibi karşısında bugüne kadar elde ettiği 6 galibiyetin 4’ünü iç sahada 2’sini ise deplasmanda aldı.

GEÇEN SEZON YENİLMEDİ

Konyaspor geçtiğimiz sezon ligde Beşiktaş’a yenilmedi. Evinde rakibini 1-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, deplasmanda ise 1-1 berabere kaldı. Öte yandan Beşiktaş, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birini, 1992-1993 sezonunda İstanbul'daki maçta 7-0'lık sonuçla Konyaspor karşısında aldı. Beşiktaş karşısında 5 galibiyetini tek farklı skorlarla elde eden Konyaspor, bir kez 4-1’lik galibiyet elde etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.