Konyaspor'la Serkan Kırıntılı arasında soğuk savaş

Konyaspor'la Serkan Kırıntılı arasında soğuk savaş
Konyaspor'la iplerin koptuğu Serkan Kırıntılı arasında soğuk savaş devam ediyor. Yeşil-beyazlıların A takım kadrosuna almadığı Serkan'ı internet sitesinde takım kadrosuna koyması dikkat çekti

 

 

Konyaspor’da iplerin tamamen koptuğu ve devre arasında yolların ayrılması planlanan kaleci Serkan Kırıntılı A takım kadrosuna alınmadı.

Sözleşmesi olduğu halde yönetimden habersiz Beşiktaş’la görüşme yapmasının ortaya çıkması, deneyimli kaleciyle yönetim arasında zaten geçtiğimiz sezondan gelen sorunun tavan yapmasına neden olmuş Konyaspor yönetimi sert bir açıklama yapmıştı.

Bu olay Serkan kırıntılı ile iplerin tamamen kopmasına neden olmuştu .Affedilmesine rağmen A takımla antrenmanlarda yer almayan tecrübeli isimden transferin kapanmasına az bir zaman kala kulüp bulması istenmiş ancak beklenen ayrılık gerçekleşmemişti.

 

serkan-kirintili.jpg

TAM BİR SOĞUK SAVAŞ YAŞANIYOR

Tesislerde kendisine verilen program dahilinde tek başına çalışmalarını sürdüren deneyimli kalecinin A takım kadrosunda yer almamasına karşın Konyaspor’un internet sitesindeki takım kadrosunda fotoğrafının yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Sportif Direktör Adnan Erkan, Serkan Kırıntılı ile devre arasında yolların ayrılması yönünde bir plan hazırladıklarını söylemişti.

untitled-1-1.jpg

untitled-1.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.